Потрібна наша з вами допомога! Герой має знайти спокій

Шановні Друзі! Необхідна ваша допомога по встановленню особи Героя Національно-Визвольної Війни

Це - боєць, який вийшов з Іловайська, проте помер у лікарні через два дні від отриманих травм. Похований як тимчасово не встановлений Герой, адже документів при собі не мав, а рухатись і говорити не міг. Попередні пошуки рідних, близьких, чи хоча б знайомих - не дали результатів, і от, 12.01.2017 група людей вирішила поновити пошуки. Звертаюсь до вас, мої Друзі та Побратими, що пройшли фронти може знаєте хто, що? Всіх прошу не залишатись байдужими, це наш із вами Захисник! Пишіть в коментарях, якщо раптом впізнали, або знаєте когось хто може підтвердити особу Бійця. Дякую!

Опублікував: Назар Приходько
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Командир - козлина! Отправил на штурм, а себе забрал карту з деньгами и купили себе машину" - полонений окупант (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 8:40

Ростовцев Дмитро Володимирович, 20.07.1980, Саратовська область, 27-а стрілецька дивізія. . Командир обдурив, відправивши на штурм, забрав банківську картку солдата і купив собі на ці кошти авто. Ростовцеву вдалося втекти з розташування, але кордон пе...

Великі жертви не допомогли: Відхід Сил оборони з позицій не сприяє швидким тактичним успіхам росіян – ISW

понеділок, 29 квітень 2024, 8:24

Експерти Інституту вивчення війни вважають, що відхід Сил оборони з позицій від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки не сприяє росіянам у швидкому досягненні тактичних успіхів, і окупанти навряд чи зможуть досягти глибшого оперативно значущого проникн...