"Поверніть акції державі": Працівники Бурштинської ТЕС готують масові протести з перекриттям дороги Львів-Івано-Франківськ

Людей обурює, що Ахметов звільняє сотні українців з підприємства, аби надати робочі місця переселенцям з Донбасу.

31 січня активісти ГО «Рабів до раю не пускають» зустрілись з представниками профспілки Бурштинської ТЕС, котрі мають намір в неділю, 5 лютого, перекрити дорогу Львів-Івано-Франківськ аби захистити свої права. Про це пише "Леополіс".

Акція протесту, що організовують представники профспілки Бурштинської ТЕС запланована о 14:00 в неділю, 5 лютого. Вони вимагають збереження робочих місць, достойну зарплату, а також підтримують вимоги активістів ГО «Рабів до раю не пускають» щодо повернення контрольного пакету акцій у власність держави.

«На жаль не всі працівники ДТЕК, котрі підтримують вимоги пікетувальників, можуть дозволити собі участь в акціях протесту, адже має місце залякування та тиск з боку керівництва», – кажуть активісти.

За останні два роки з Бурштинської ТЕС 195 осіб скорочено, натомість для демонтажу 10 блоку вже запрошено 500-600 людей зі східних регіонів. Раніше було відомо, що о 8:00 31 січня розпочалась попереджувальна акція поруч з офісом ПАТ «ДТЕК Західенерго» у Львові. Активісти звертаються до уряду з вимогою повернути у власність держави контрольний пакет акції ПАТ»ДТЕК Західенерго», ПАТ»ДТЕК Київенерго», ПАТ»ДТЕК Дніпроенерго».

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вироблені в Україні системи супутникового зв’язку масово імпортуються до РФ - журналістське розслідування

середа, 8 травень 2024, 23:43

Вироблені в Україні системи супутникового інтернет-звʼязку Gilat SkyEdge масово імпортуються в Росію, де їх можуть використовувати на війні. Про це йдеться в опублікованому у середу, 8 травня, розслідуванні команди незалежних журналістів Слідство.Інфо,...

"Працівник ТЦК на Одещині побив ногами цивільного": у Мережі спростували новий фейк росіян

середа, 8 травень 2024, 23:32

У програмі пропагандистського російського "Первого канала" з'явився сюжет, що на Одещині нібито працівник ТЦК повалив цивільного на землю і побив його ногами. Першим відеофрагмент бійки опублікував Telegram-канал "Одеса INFO", з якого і "вкрали" відео ...