Повіримо? Пореченков хоче якось вибачитися перед українським народом

Першою про подібні роздуми російського актора почула Лія Ахеджакова.

Пореченкову чомусь вже невесело? Фото: mediananny.com.

"Наверное, что-то пошло не так в актерской карьере известного российского актера Михаила Пореченкова после его знаменитого сафари на украинских военнослужащих в аэропорту Донецка, так как он уже выразил намерение извиниться перед украинским народом за свое поведение", - написав блогер erich-hartmann на своєму сайті, передають Патріоти України.

А первой услышала такие намерения от Пореченкова известная российская актриса Лия Ахеджакова, которая сообщила, об этом на своей странице в Твиттере. "Встретила в театре Мишу Пореченкова, спросила: Как же так, Миша? Говорит, что это была ошибка. Собирается как-то извиниться перед украинцами", - написала Ахеджакова.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...