Пожежа на Львівщині: загорілася дерев’яна церква XІX століття (відео)

У Львівській області сталася пожежа в дерев’яній церкві, яка була збудована у XІX столітті. Про це повідомляє ДСНС у Львівській області.

Пожежа виникла вчора (20.01.2017р.) в селі Бачина Старосамбірського району. На місце виклику відразу направили пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику. Як стало відомо по прибуттю рятувальників до місця виклику, церква дерев’яна трьохкупольна УПЦ “Великомученика Йосафата”, збудована в 1868 році, не являється пам’яткою архітектури.

О 14:15 вдалось локалізувати пожежу, та о 17:12 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено два куполи церкви на площі 50 кв.м. Завдяки оперативним діям вогнеборців та місцевої громади яка активно долучилась до проведення робіт з ліквідації пожежі вдалось врятувати церкву від повного знищення вогнем, та запобігти поширенню вогню на поруч розташовану дзвінницю.

До ліквідації займання залучили 29 рятувальників та 8 одиниць спецтехніки. Причини виникнення займання встановлюється. На пожежі ніхто не постраждав.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Голова Європарламенту виступила у Верховній Раді, але багато нардепів вчинили дуже неввічливо (фото)

четвер, 9 травень 2024, 20:16

У Верховній Раді після завершення повітряної тривоги розпочався виступ голови Європейського парламенту Роберти Мецоли, повідомляють Патріоти України. Більшість народних обранців вирішили не бути присутніми на виступі голови Європейського парламенту. Де...

"Великая Отечественная еще не закончена - надо победить украинцев": Російський пропагандист приголомшив маячнею про війну (скріншоти)

четвер, 9 травень 2024, 20:01

Російський військовий та пропагандист Олександр Жучковський видає нову версію російської історії. Про це розповів журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України. Росіянин розповідає про те, у Другій світовій війні, Росія насправді воювала з укр...