Працював відразу на двох роботах: У Костянтинівці поліція викрила "перевертня в погонах", який "підробляв" на блокпосту бойовиків

Поліцейські викрили в Костянтинівці колишнього майора міліції, який в 2014 році у вільний від роботи час "чергував" на блокпосту бойовиків, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Донецькій області.

В результаті слідчо-оперативних заходів по виявленню осіб, причетних до окупації регіону, співробітниками Костянтинівського відділення поліції було виявлено 40-річний чоловік, який виявився колишнім працівником лінійного відділення міліції.

"У червні 2014 року жив подвійним життям. Працюючи в українській міліції, після служби перевертень в погонах заступав на блокпост терористів, який знаходився по вул. Островського. Чоловікові видали рушницю і камуфляж. Він перевіряв документи громадян і обшукував автомобілі, полюючи на« бандерівців »- так називали бойовики всіх, хто любить свою батьківщину", - йдеться в повідомленні.

Родичі чоловіка не здогадувалися про таке його "хобі". Надалі чоловік за власним бажанням звільнився з органів внутрішніх справ. Після звільнення міста від окупантів залишився в Костянтинівці, не піддавшись спокусі життям в "ДНР". Заліг на дно, припинив контакти з колишніми колегами і знайомими. Влаштувався на роботу в місцевий інтернат вихователем. Однак, на колишнього майора міліції вийшли поліцейські, які надали докази його протиправної діяльності. Тепер чоловікові доведеться постати постане перед судом.

Підпали під вплив проросійської пропаганди і два хлопця, яким в той час було по 18 років. Один з них був судимий за крадіжку і до повноліття перебував на обліку в дитячій кімнаті міліції. З травня по червень 2014 року ці фірми здійснювали контрольно-пропускний режим на блокпосту, розташованому в Костянтинівці біля "Нафтобази" з автоматичною зброєю в руках. Коли місто було звільнене збройними силами України, учасники НВФ також залишилися в рідному місті - тільки тому, що були впевнені, що ніхто нічого не дізнається.

За всіма фактами порушено кримінальні провадження у ч.2 ст. 260 КК України (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності), санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від трьох до восьми років. Всього з початку року поліцейські викрили 604 терориста і їх пособника, 301 - затримано, ще 303 оголошені в розшук.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...