Правоохоронна імпотенція. Справу про вбивство три місяці тому відправили на чергову експертизу, результатів якої досі немає

Рівно рік тому такий собі Станіслав Толстошеєв своїм джипом Mercedes GL вбив мешканку Києва Надію Прилуцьку.

В цей день, рівно рік тому такий собі Станіслав Толстошеєв своїм джипом Mercedes GL вбив мешканку Києва Надію Прилуцьку. Тоді я зробив припущення, що "мажор" відповідальності не понесе. Ну а влітку прокуратура Києва закрила цю справу "за відсутністю складу злочину". Через обурення соцмереж таким рішенням прокуратури Генпрокурор Луценко дав вказівку справу поновити. А його речниця Лариса Сарган навіть у себе в ФБ написала: "Винні у покриванні мажора будуть притягнені до відповідальності". Це було 10-го вересня.

А що сьогодні, через рік після ДТП, спитаєте ви? Днями я отримав відповідь від прокуратури. Ніхто з тих, хто "покривав мажора" так і не покараний. Привіт вам, пані Сарган!

Саму справу три місяці тому відправили на чергову експертизу, результатів якої досі немає. Коли будуть результати і коли справу передадуть до суду - мені не відповіли. Очевидно, експерти з прокурорами ставлять науковий експеримент: коли в суспільства закінчиться обсяг пам'яті, щоб забути про випадок Толстошеєва і потім тишком закрити провадження назавжди.

Не сподівайтесь, панове. У мене в Google-Календар стоїть нагадування: раз на три місяці слати вам запити. І тицяти вас мордою в гівно через цей ганебний випадок правоохоронної продажності й імпотенції.

Про цей обурливий випадок Патріоти України дізнались з публікації на сторінці порталу у Facebook.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...