"Православна" російська "любов" як вона є: У Москві запустили сервіс статевих збочень (фото)

У списку - БДСМ, свінг, фетиш, "груповуха". Цікаво, Гундяєв особисто освячував сервер?

Якщо у вас є діти, треба ставити блокування на сайти з позначкою ".ru". Збочення росіян, викликані голодом та страхом, починають бути сутністю їхнього існування. Межу між звичайною людською насолодою та огидним збоченням, яке не притаманне навіть тваринам, росіяни втратили.

Ні для кого не секрет, що більшість порно-серверів Росії зараз викладають не лише "полуничку", а відео, від яких здорова людина може знепритомніти. Зоофілія, знущання над дітьми, роздирання плоті, - більшість всіх цих фільмів зняті у РФ без спецефектів, та плями крові на камері є справжніми. Мабуть, наступним кроком буде онлайн-пожирання живцем собі подібних.

Ось вам і реалії православної Росії, яку так вихваляє пан Гундяєв. Слід також зазначити, що більш третини гей-порно-фото постачаються саме РПЦ. При чому російські монахи та попи не соромляться прямо у рясах "закохувати до нестями" один одного. Ось черговий доказ збочення російської свідомості:

У Москві 27 грудня запустилось додаток для "Кінкі-знайомств" або для спілкування тих, хто хоче відкрито заявляти про свої сексуальні бажання або "Кінк", часто виходять за межі норми, в тому числі свінгери, фетишисти, пари, готові до групового сексу, любителі рольових ігор і ті, хто практикують БДСМ.

Знайомства відвертих користувачів відбуваються за принципом Tinder (свайп вліво або вправо), проте на перше місце будуть виходити зазначені в профілі бажання, а не фото. Також можна відмовитися від спілкування, а просто, наприклад, анонімно публікувати або читати чужі інтимні історії, а також будуарні спостереження.

Зараз сервіс запущений в тестовому режимі, а тому посилання на скачування програми у відкритому доступі немає. Щоб її отримати, на сайті проекту потрібно залишити заявку, і через кілька днів можна буде додатком скористатися.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...