Правозахисники жахнулись: Доглядачі зоопарку кинули живого віслюка на поталу тиграм (відео 16+)

Хижаки розправлялися зі своєю жертвою на очах у відвідувачів протягом тридцяти хвилин.

СкриншотІнцидент, ймовірно, стався в місті Чанчжоу, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. На відео, опублікованому в YouTube, видно, як кілька співробітників зоопарку скидають у водойму налякану тварину.

Через кілька хвилин на осла нападає один з хижаків. Незважаючи на спроби тварини врятуватися, тигри його вбивають. Видання зазначає, що хижаки розправилися зі своєю жертвою за пів години.

Представник зоопарку повідомив, що даний вчинок був пов'язаний з конфліктом між акціонерами зоопарку, один з яких намагався забрати звідти частину тварин для продажу. Однак співробітники, яким він доручив це зробити, були зупинені охороною зоопарку, після чого і вирішили кинути осла тиграм.

Користувачі інтернету в Китаї засудили дії доглядачів зоопарку і закликали до більш гуманного ставлення до тварин в неволі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...