"Прем'єр-міністр забрехався!", - Саакашвілі відповів на закиди Яценюка стосовно Одеської митниці

Одеська митниця зуміла довести всій Україні, що можна працювати без хабарів і на благо України, а не корупціонерів, зазначив голова Одещини.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:newsradio.com.ua

"Прем'єр-міністр продовжує жити в паралельному вимірі." - пише у своєму Facebook голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, передають Патріоти України, продовжуючи:

Яценюк в черговий раз заявив, що Одеська митниця не ефективна і не перевиконує план, ігноруючи той факт, що тільки за перші місяці 2016 Одеська митниця перевиконала план на 183,6 млн. грн. з яких 50%, тобто 91,8 млн. грн., пішли на будівництво дороги Одеса-Рені. Відновлювальні роботи розпочнуться вже на початку квітня.

У вимірі прем'єр-міністра ефективність роботи митниці, як і в СРСР, вимірюється виконанням плану, в той час як у всьому світі її ефективність характеризується швидкістю проходження контролю, часом для оформлення документів, спрощенням процедур для бізнесу та виявленням правопорушників.

У той час, як країна потребує руху вперед, голова уряду тягне її в минуле - в радянську планову економіку.

Одеська митниця зуміла довести всій Україні, що можна працювати без хабарів і на благо України, а не корупціонерів. Чому ж Арсеній Петрович так боїться вдалого досвіду реформ і наполегливо відмовляється помічати очевидний успіх.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...

Італія надасть Україні новий пакет військової допомоги - La Repubblica

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:27

Уряд прем'єр-міністрки Італії Джорджії Мелоні схвалив надання Україні нового пакету військової допомоги напередодні саміту G7 в Апулії, який розпочнеться 13 червня. Про це повідомляє La Repubblica з посиланням на джерела. Туди має увійти ЗРК SAMP-T, пе...