Прем'єром не буде: місія Саакашвілі в Україні

Припущення, що голова Одещини піде в прем'єри з власного бажання, має наївний і нереальний вигляд.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:24tv.ua

""Саакашвілі буде прем'єром... Саакашвілі буде прем'єром... Саакашвілі бу..." Та ні фіга не буде. НЕ вірю. І от чому." - пише у своєму Facebook журналіст Дмитро Вовнянко, передають Патріоти України.

1. Існує така ілюзія, що Міхо в прем'єри соває "Вашингтонський обком". Насправді придумати таке могли хіба що в Москві. З часів окупації Японії, де Штати серйозно обпеклися на формуванні місцевих адміністрацій зі своїх кадрів, вони не допомагали зайняти високу посаду особі, якщо та НЕ була місцевим уродженцем. Ви пам'ятаєте в керівництві Саудівської Аравії НЕ саудитів? А багато НЕ іракців ввели Штати в керівництво Іраку? А в тій самій Грузії Саакашвілі багато було НЕ грузинів?

Але ж міністри, скажете ви, грузини, Яресько, Абромавичус... Саме так, але насмілюся нагадати що Квіташвілі й Абромавичус наразі – єдині іноземці в статусі міністра.

Яресько виросла в США, але по-перше, вона етнічна українка (як і Зварич), а по-друге, до того як стати міністром вона довго вела в Україні бізнес. Всі інші варяги – заступники. І ними залишаться.

Варяг може бути заступником міністра-силовика, але самим міністром і тим більше прем'єром з погляду американців мусить бути місцевий і тільки місцевий. Людина – яка в нашій країні в школу ходила.

Якій нюанси місцевих традицій не треба пояснювати. Штати дотримувалися цього правила скрізь, де надавали допомогу.

2. Варіант, що Саакашвілі піде в прем'єри з власного бажання. Чесно? Це має наївний і нереальний вигляд. Статися таке може лише за одної умови – якщо в цьому починанні Міхо підтримає дядько Петро.

А дядькові Петру підтримувати Міхо взагалі-то не треба, прем'єр у нашій країні стає гарним лише коли він у відставці. Це тільки люди, які не уявляють собі масштабу проблем країни можуть думати, що Міхо прийде – порядок наведе, насправді в разі заміни Кролика на Міхо рейтинг Кролика різко піде вгору, а рейтинг Міхо швидко ляже на бетон пузиком.

Див – не буває. І дядько Петро – старий пропечений вовк української політики і бізнесу – це дуже добре знає.

Навіщо ж тоді цей Антикорупційний форум у суші-барі з цінами як у найкращих ресторанах Лас-Вегаса? На це питання шикарно відповів Сергій Руденко.

Нам дарують чувака з рейтингом, який говорить правильні речі і заявляє про непримиренну боротьбу з владою, насправді – з поганим прем'єром, який взагалі в усьому винний. Такого собі "доброго слідака" нам дають.

Контрольовану опозицію, аби захопити прихильність мас, допоки її не захопили інші сили – від УКРОПу до ПС (з їхніми спонсорами). Таку саму "Самооборону" Луценка, задача якої була вчасно увійти в коаліцію з "Нашою Україною" Ющенка.

Я вже писав. Фатальна помилка фанатів Міхо полягає в тому, що вони вважають ніби Міхо і дядько Петро – антагоністи. Насправді ж... ви можете пригадати бодай один демарш Міхо проти дядька Петра? А все тому що вони насправді – одна фірма. Союзника – не топлять.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...