​Президент доручив КМ підготувати законопроект, що дозволяє блокувати доступ до будь-якого сайту на території України

В ньому є два секретні пункти....

Президент Петро Порошенко доручив Кабінету Міністрів підготувати законопроект, що дозволяє блокувати доступ до будь-якого сайту на території України. Про це повідомляють Українські новини з посиланням на указ Президента №32 від 13 лютого про введення в дію рішення РНБО "Про загрози кібербезпеки держави та невідкладні заходи щодо їх нейтралізації" від 29 грудня 2016 року, інформують Патріоти України.

Сайти повинні будуть блокуватися операторами і провайдерами телекомунікацій інформаційного ресурсу за рішенням суду.

Також Порошенко доручив провести координацію дій служб у разі кібератак.

Зокрема, він доручив Кабміну затвердити протокол спільних дій суб'єктів забезпечення кібербезпеки, об'єктів критичної інформаційної інфраструктури під час виявлення попередження і припинення кібератак і кіберінцідентов, а також при усуненні їх наслідків.

Також в зазначеному рішенні РНБО містяться 2 секретних пункту, які поки не відомі.

Раніше Порошенко доручив Кабінету Міністрів внести на розгляд Ради національної безпеки і оборони завдання національної програми інформатизації на 2018-2020 роки та подати їх на розгляд Верховної Ради разом з проектом державного бюджету на 2018 рік.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...