Президент США Дональд Трамп готовий укласти угоду з Путіним

Про це заявив Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер

Картинки по запросу Трамп фото

Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер заявив, що президент США Дональд Трамп готовий укласти угоду з Росією по боротьбі з терористами і з економічних питань, повідомляє CBS, інформують Патріоти України.

"Если он (Дональд Трамп) может получить сделку с Россией, он будет пытаться это сделать. Он понимает, что если он сможет найти общий язык по борьбе с ИГИЛ и экономике, он будет пытаться. Если это будет в интересах Соединенных Штатов, он заключит сделку", – отметил он.

По словам Спайсера, все зависит от решения самого Трампа.

20 февраля президент Дональд Трамп сообщил о назначении на пост советника президента США по национальной безопасности генерал-лейтенанта Эйч-Ар МакМастера. Президент сказал также, что генерал Джозеф Кит Келлог, который временно исполнял обязанности советника, будет руководить аппаратом Совета национальной безопасности США.

13 февраля советник президента по нацбезопасности Майкл Флинн подал в отставку. Причиной его ухода в Белом доме назвали утрату доверия со стороны президента.

В январе 2017 года издание The Wall Street Journal сообщило, что разведслужбы расследовали связи Флинна с представителями российских властей. В частности, расследуются телефонные звонки Флинна послу России в США Сергею Кисляку, совершенные в конце декабря 2016 года. Известно, что в день введения дополнительных санкций в отношении Кремля 29 декабря зафиксировали пять телефонных разговоров советника и Кисляка.

Предметом дознания также являются более ранние контакты советника главы Белого дома с российскими официальными лицами.

10 февраля издание The Washington Post со ссылкой на собственные источники сообщило, что Флинн обсуждал с Кисляком снятие санкций с РФ.

По сведениям The New York Times, 26 января советника президента опрашивали агенты ФБР. Он, как писала газета The Washington Post, отрицал, чтосанкции были темой его беседы с Кисляком.

До речі, авторитетне французьке видання Le Monde опублікувало роботу з припущеннями і думками про майбутні дії Дональда Трампа щодо Росії і України.

Як повідомляє Le Monde, Дональд Трамп з самого початку свого президентства намагався вдати, що української проблеми насправді не існує - і все заради того, щоб вивести відносини США і Росії на новий рівень.

"Однак в процесі Трамп зрозумів, що зробити йому цього ніхто не дасть, оскільки Україна користується вкрай широкою підтримкою в Конгресі. Таким чином, Україна стала Трампу практично поперек горла, її неможливо ігнорувати. Тому зараз і говорять, що різкої зміни курсу не буде. І не знають, чому вірити - гнівним повідомленнями Трампа в "Твіттері" або голосам розуму Меттіса і Тіллерсона ", - йдеться в статті Le Monde.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...