Президент США вітає рішення Великої Британії вийти з Євросоюзу

Дональд Трамп зазначив, що як бізнесмен має «дуже сумний досвід» у веденні справ з Європою.

Дональд Трамп і Тереза Мей, Вашингтон, 27 січня 2017 року «Коли це (вихід Великої Британії з ЄС – ред.) станеться, ви матимете вашу власну ідентичність і людей, яких ви хочете у вашій країні», – заявив Трамп 27 січня на спільній прес-конференції з британським прем’єром Терезою Мей у Вашингтоні.

«Ви зможете укласти угоди щодо вільної зовнішньої торгівлі без того, що хтось спостерігає за тим, що ви робите», – зазначив Трамп. Дональд Трамп пообіцяв й надалі підтримувати «особливі відносини» з Лондоном.

Тереза Мей, свою чергою, анонсувала, що Трамп прийняв запрошення від королеви Єлизавети II відвідати цього року Велику Британію. Зустріч Дональда Трампа з Терезою Мей стала першою його зустріччю з іноземним лідером після інавгурації. У червні минулого року британці більшістю проголосували за вихід Сполученого Королівства з Євросоюзу.


Джерело

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 травня. Чоловікам цього дня варто бути обережними з жінками. І не плануйте весілля

середа, 8 травень 2024, 7:05

Православна церква України 8 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола і євангеліста Іоанна Богослова і преподобного Арсенія Великого. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостола і євангеліста Марка. У ґ свято 8 травня наші предки сіял...

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...