Про карму в "руцком мірє"

Пацана призвали до армії і відправили в Росію. Він боявся, що відправлять на Донбас. Але не відправили. Зате тиждень тому його разом з батьком, а також з цілою купою інших зрадників України, відправили в Алепо. Ось така от вона, карма.

Сталося ще одне загадкове зникнення бійця АТО на Донбасі після сварки з керівництвом

Был у меня один знакомый в Киеве. Родом из Крыма. Я уже как-то про него писал. Когда началась аннексия его родители забрали в Крым. Его отец был командиром одной из украинских воинских частей. Получал зарплату, а основной доход был от фруктов, которые они выращивали на арендованных паях.

И вот пришел «руцкий мир». Папа предал Украину, повелся на обещание огромных денег и огромной пенсии. Итог – после аннексии денег не дали. На пенсию сказали нужно еще заработать. Отправили служить куда-то в Россию. Но и еще один нежданчик – пацана призвали в армию и тоже отправили в Россию. Они оба очень боялись, что их отправят на Донбасс. Но не отправили. Зато неделю назад его вместе с отцом, а также с целой кучей других предателей Украины, отправили в Алепо. Вот такая вот она, карма – безжалостная и беспощадная.

Кстати, когда Украина перекрыла воду Крыму – фруктовые деревья засохли нахрен и денег больше не приносят.

Хоть камни с неба.
Джерело


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.