Про Путіна "забули": Time оприлюднив рейтинг найвливовіших людей світу

Авторитетний американський журнал Time представив свій рейтинг 100 найвпливовіших людей світу за 2018 рік.

У рейтинг увійшли знаменитості відразу за категоріями: "лідери", "титани", "ікони" і "артисти", передають Патріоти України.

Варто зауважити, що президент Росії Володимир Путін був обраний як один з найвпливовіших людей світу у 2004, 2008, 2014-2016 роках, однак, у 2018 році він знову не потрапив до рейтингу.

Однак, в список "лідерів" увійшли принц Гаррі і Меган Маркл, американський лідер Дональд Трамп, голова КНДР Кім Чен Ин, канадський прем'єр Джастін Трюдо, саудівський принц Мохаммед бін Салман, президент Китаю Сі Цзіньпін, і інші.

Серед діячів мистецтва виділили таких акторів як Хью Джекман і Ніколь Кідман, Галь Гадот, дівчинка-підліток з серіалу "Дуже дивні справи" Міллі Боббі Браун, ведучого Джиммі Кіммела, режисерів Грету Гервіг і Райана Куглера, художницю Джуді Чикаго і дизайнера Крістіана Сіріано.

"Іконами" 2018 року стали Ріанна, Дженніфер Лопез, Тарана Берк, автори розслідування про домаганнях Харві Вайнштейна Роман Ферроу, Меган Туей, Джоді Кантор, дизайнер Вірджіла Абло, Чедвік Боузман.

У список "титанів" потрапив тенісист Роджер Федерер, інженер і винахідник Ілон Маск, телеведуча Опра Уїнфрі, засновник Amazon Джефф Безос та інші.

"Новаторами" 2018 року стали виконавиця в стилі хіп-хоп Cardi B, олімпійська чемпіонка Хлої Кім, студенти, які пережили стрілянину і почали виступати за контроль зброї, актори Тіффані Хеддіш, Кумейл Нанджіані, Іса Рей і ін.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...