Про що говорили Туск і Юнкер: "Цитата, которая ставит многие точки над "і" - Бірюков

Волонтер прокоментував заяви єврочиновників, які прибули з візитом до Києва.

Дональд Туск, Петро Порошенко та Жан-Клод Юнкер. Фото:facebook

Сьогодні, тринадцятого липня 2017 року, до Києва прибули найбільш важливі високопосадовці Європейського Союзу – Дональд Туск (очільник Європейської Ради) та Жан-Клод Юнкер (голова Єврокомісії). Деякі заяви єврочиновників на своїй сторінці в Facebook прокоментував відомий блогер та волонтер Юрій Бірюков, передають Патріоти України.

"Цитата, которая ставит многие точки над и...

Дональд Туск, Голова Європейської ради:

"Сьогодні я чітко бачу, що зовнішноьму ворогу вас не здолати. Ви занадто сильні. Але ви можете зазнати поразки від самих себе. Саме тому ви повинні зберегти єддність будь якою ціною, і уникати внутрішніх конфліктів наче чуми."

Они говорили не про отсутствие реформ. Они говорили не про коррупцию. Не про панамские офшоры и не про липецкие фабрики.

Они говорили о том, что ху@ло сейчас видит только одну возможность победить Украину - только расскачав через своих агентов влияния и через пропаганду ситуацию внутри страны." - написав волонтер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Харкові досі є церква РПЦвУ, яка пропонує помолитись на ікону Ніколая №2 або російського солдата в камуфляжі, - Голобуцький

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:05

"РПЦ (і її підрозділ в Україні ака "УПЦ") оголосила Україні і українцям газават - "священну війну проти невірних". Але і без того РПЦвУ була безсоромно активним агентом ФСБ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсб...

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...