Про таке і Рейган не мріяв: Трампу напророкували місце в історії

Російський військовий журналіст Аркадій Бабченко вважає, що Дональд Трамп може затьмарити славу таких ідеологів Холодної війни і непримиренних критиків Кремля, якими були свого часу президенти Річард Ніксон і Рональд Рейган.

Дональд Трамп. Фото: Lenta.ru.

Новообраний президент США Дональд Трамп може увійти в історію як один з найбільш войовничих американських лідерів. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook незалежний російський журналіст Аркадій Бабченко, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В якості підтвердження своїх слів, він нагадав, що Трамп призначив на пост міністра оборони Сполучених Штатів ярого супротивника Росії відставного 66-річного морського генерала Джеймса Меттіса.

"Дональд Трамп: США не мають наміру скидати режими в інших країнах. Дональд Трамп призначив главою Пентагону генерала Джеймса Метісса на прізвисько "Скажений пес", - написав Бабченко.

За його словами, Трамп може затьмарити славу таких ідеологів Холодної війни і непримиренних критиків Кремля, якими були свого часу президенти Річард Ніксон і Рональд Рейган.

"Є у мене підозра, що цей чувак почне стільки воєн і полізе скидати стільки режимів, скільки не снилося Обамі, Бушу, Рейгану і Ніксону разом узятим", - додав Бабченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...