Про талановитого українського боксера зняли фільм (відео)

​Вийшла друга серія документального фільму "LOMUS. Історія одного рекорду".

Ця стрічка розповідає про Олександра Усика. Автор і режисер фільму - Сергій Долбілов, повідомляють Патріоти України.

Усик в минулому році встановив рекорд за швидкістю завоювання титулу чемпіона світу у важкій вазі, ставши володарем пояса WBO у 10-му поєдинку на професійному рингу.

"Ломаченко і Усик стали чемпіонами світу і рекордсменами. На кожен свій наступний поєдинок вони виходять фаворитами. Але статус справжніх "зірок" ці боксери все одно мають, переважно, в Україні.

Новий виклик - завоювати визнання публіки в усьому світі. У профі-боксі це зробити куди складніше, ніж виграти титул", - вважає Долбілов.

Бій в рамках чвертьфіналу всесвітньої боксерської суперсерії Олександр Усик - Марко Хук відбудеться в суботу, 9 вересня, в Берліні.

30-річний Усик є чемпіоном світу за версією WBO. На його рахунку 12 перемог в 12 боях (10 нокаутом). Хук володів титулом WBO c 2009 по 2015 роки. В активі 32-річного німця боснійського походження 40 перемог (27 нокаутом), чотири поразки і одна нічия.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...