Про те, як росіяни зустріли бандеротаксиста у Одесі

​Водій розповідає, як віз туристів з Мордора.

Фото з відкритого джерелаХороший хлопець, працює на двох роботах, щоб забезпечити сім'ю. Туристи йому розповідають всю дорогу про те, що він не розуміє, що він і одесити хочуть до Росії і сильно його жаліли, передають Патріоти України.

Хлопець зупиняє таксі, виносить їх речі і каже: "Виходьте товариші з Санкт Петербурга. Вас тут ніхто не чекає, і якщо ви сюди прийдете нас рятувати, я особисто візьму автомат і буду вас вбивати. А якщо приїхали туристами, то ведіть себе як люди ... ".

У 2014 році наш таксист на останні 500 доларів купив своєму другові, покликаному в Ато, все що зміг купити на 500 доларів ...

Автор: Марк ГОРДІЄНКО

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...