Про ціни на відпочинок: Європа дешевшає, Україна стає дорожча

Подробиці читайте в сьогоднішній публікації.

Фото з відкритого джерелаЧимало українців зараз полюбляють відпочинки у Туреччині, куди через падіння курсу долара ціна на тури доволі приваблива. Та й візи вже не потрібно, оскільки громадяни України і Туреччини можуть тепер подорожувати лише за ID-картками, зазначають Патріоти України. Зокрема, відпочинковий тур на 7 днів "все включено" обійдеться від 5700 гривень на одну особу.

Також стає доступнішою і Європа – через безвізовий режим та через посилення авіасполучення з ЄС, чималий внесок якого забезпечив прихід на український ринок лоукостера Ryanair.

Тож відпустку до сонячної Іспанії на одну особу за тиждень можна придбати тур від 8700 гривень, сума включає сніданки та вечері. Острівна Мальта обійдеться у 10 тисяч за 7 днів зі сніданками, у Греції – 17,5 тисяч гривень за 5 ночей.

А от в Україні цьогоріч відпочивати стало дорожче. Той же відпочинок в Одесі на 5 днів коштуватиме майже так само, як і в Греції.

У курортній Затоці Одеської області у приватному секторі без харчування і з добринням туди на потязі за тиждень відпочинку доведеться заплатити близько 5000 гривень. Тижневу відпустку в українських Карпатах зі сніданками потрібно буде викласти 2500-3500 гривень.

Нагадаємо, вночі, 11 червня, безвізовий режим для України вступив у дію. Відтепер українці без віз можуть відвідувати майже всю Європу – за умови наявності біометричного паспорта. Після впровадження безвізового режиму для українців відкрились кордони 30 країн.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...