Про ватників, Крим та місцеву нерухомість

Або: ​Як мої знайомі з Росії в Криму будинок купували.

Фото з відкритих джерелПатріоти України передають повчальну історію авторства Костянтина Кукушкіна.

Передісторія: в Криму років 20 не були, але по зомблящіку дуже рекламують, тому поїхали спочатку на розвідку. Повернулися, далі цитую з їх слів і дозволу:

Була в Криму. Ісплевалась так, що слів не достатньо буде, там такий капець, що ще вони з совка не вилізуть ніколи. Зате зрозуміла - там жити я точно не хочу і не буду.

Причин купа на те. Але головне - в голові у них - не зрозумло що. Або вони все ще Україна, чи то росія, чи то хто. Ціни - здирництво.

Обманюють на гроші. СКРІЗЬ!

Озлоблено-жадібні до хамства, мовляв-ми стали жити в росії і зубожіли різко (а то до Росії, можна подумати, багато жили, навіть без податків і касових апаратів).

І ось ви росіяни - вивертайте свої кишені, ви нам винні. Нічого не роблять, вірять, сподіваються і чекають. Повний совок... Може і є де пристойні місця, але там для олігархів напевно.

За 10 днів, з дорогою (туди на машині, назад на літаку), в совкових умовах, в море не ходила і не засмагала (немає умов) сама готувала, сама ходила в магазин, сама за собою прибирала і мила посуд - віддала 50 тис руб, на ці гроші спокійно до Туреччини можна було поїхати і краще відпочити.

Єдино що сподобалося - Севастополь як місто, особливо його історія, чи не одне яскраве враження про Крим до самого дна, звідки повернення просто немає.

Ось такий крик душі. Обіцяли ще накричати коли думки уляжутся.

Konstantin KUKUSHKIN

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...

В окупанта меншає ППО на фронті – бо системи відводять прикривати тил від атак дронів СБУ. І все одно на все не вистачає, - Голобуцький

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:00

"В окупанта меншає ППО на фронті – бо системи відводять прикривати тил від атак дронів СБУ. І все одно на все не вистачає: днями СБУ благополучно підірвала дві нафтобази в Смоленщині", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмер...