"Проблема тарифів - є зрушення": Відбулася важлива зустріч у КМДА, опубліковано інструкції та зразки нових заяв

У КМДА експертна група та влада міста зустрілася сьогодні з керівництвом "Київенерго". Скоро відкриється "гаряча лінія" для консультацій.

Екс-міністр Олексій Кучеренко написав у "Фейсбуці" важливу новину щодо тарифів від Київенерго. Дуже корисний допис, цитую:

"Обращаюсь ко всем Киевлянам. Думаю, это будет интересно жителям других городов.

Только что по нашей инициативе состоялась трехсторонняя встреча в КМДА с руководством города ( спасибо Петр Пантелеев, Юлія Грамотна),
руководством Киевэнерго ( Александр Фоменко) и Экспертной группой по защите потребителя при НКРЭКП.

Все стороны подтвердили свою готовность провести беспристрастную проверку начислений за тепло, выставленных компанией Киевэнерго.
Основной принцип - объективность, незаполитизированность и полная прозрачность.

Если у вас есть подозрения о неправомерности выставленных вам счетов, вы можете сбросить скан "платежки", координаты и характер подозрения.
Одновременно информирую вас, что вы имеете все основания запросить Киевэнерго и Еврореконструкцию о предоставлении вам полной информации о расчетах и о временной приостановке расчетов до полной верификации счетов.
Это даст вам возможность на законных основаниях провести упорядочивание и приведение к законному порядку ваших взаимоотношений с монополистами.
В ближайшее время будет открыта горячая линия для консультаций.

В первую очередь рекомендую поинтересоваться выставленными счётами Киевлян, у которых в 2-3 раза возросло потребление тепла в Ггкал по отношению к предыдущему году.
Мы готовы оказать посильную методологическую помощь жителям других городов.
За консультациями обращаться Александр Трохимец
Александр Вакула

СВЖУ ( союз собственников жилья Украины)
Spilkavzu@gmail.com

Текстовые файлы заявлений для скачивания тут:

https://docs.google.com/…/0B00NhV-6r7cENXpHYkxXZ0h1T2c/edit… - для будинків БЕЗ будинкових лічильників

https://docs.google.com/…/0B00NhV-6r7cEc3c4dXY3bTY5M28/edit… - для будинків З будинковими лічильниками

Репост приветствуется!", - пише Кучеренко.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів - це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...