"Проблема Украины вовсе не в коррупции - подавляющее большинство населения не хочет работать" - бізнесмен

Як приклад, Вадим Чорний наводить Китай, де теж існує корупція, але до роботи там люди ставляться інакше.

Ілюстрація:indonesia-tourism.ru

"За завтраком, как часто бывает, к моему столику на летней площадке кафе подошла попрошайка. На этот раз - помощь для переселенцев." - пише у своєму Facebook Вадим Чорний, передають Патріоти України, продовжуючи:

Я заученным хмыком ответил, что денег не дам, но если ей нужна работа, то пожалуйста. Ушла.

У меня в гостиницах уборщицы при очень напряженном графике могут получать до 6 тыс в месяц чистыми. Или 4 тыс при графике не бей лежачего. Плюс бесплатное проживание.

Черта с два. Выгоняют более 90% тех, кто приходит на стажировку. Концепция стерильной чистоты просто отсутствует в местных мозгах. Они не могут поверить, что за оставленный волос их выгонят, потому что я из-за этого волоса потеряю клиента.

Проблема этой страны вовсе не в коррупции. Китай тоже коррумпирован. Проблема ваша в том, что подавляющее большинство населения не хочет работать.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...

"Російський" військовослужбовець, який відкрив вогонь по "своїх", виявився жителем окупованих територій

субота, 4 травень 2024, 19:53

"Російський" військовослужбовець відкрив вогонь по "своїх" і розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника, передають Патріоти України. Росіяни роз...