"Прогулянки" Віри Брежнєвої в Росію: зрада заради премій? (відео)

Віра Брежнєва зізналася, що в Україні їй ніколи не вручали жодної премії, тоді як в Росії вона щороку стає "найкращою".

Співачка стала частиною неочікуваного дуету з Монатіком

На церемонії М1 Music Awards Віра Брежнєва створила невелику сенсацію - з'явилася разом зі старшою дочкою Сонею. Співачка зізналася, що не проти здійснити мрію дочки і відправити її на навчання в США - адже це нові виклики і новий досвід. Також Брежнєва прокоментувала своє загальне виступ з Дмитром Монатіком і зізналася, що не ображається через відсутність музичних нагород в Україні, хоча в Росії вона щорічно стає "кращою". На думку Віри, головне, що на батьківщині її завжди тепло зустрічають шанувальники.

-Віро, сьогодні ти вирішила здивувати весь вітчизняний шоу-бізнес. Що в тебе така доросла донька, вже вища за тебе.

-Це вже моя велика гордість, раніше була маленька гордість. У мене було запрошення на двох людей, тому я вирішила взяти з собою Соню. Тому що все, що тут відбувається, свято музики - це для наших дітей, щоб вони дивилися, слухали та кейфували.

-Соня не хоче бути співачкою, а хоче бути актрисою. Ми це пам'ятаємо. Нещодавно навіть взяла участь у театральній постановці у школі. Англійською була постановка, бо школа американська.

-Була комедійна постановка "Гамлета". Мені дуже сподобалося.

-Чи ти не полишаєш надалі поїхати вчитися в Америку?

-Ні-ні.

-Продовжую хотіти.

-Віро, як ти ставишся до такої жаги доньки полетіти за океан подалі від мами?

-Я її дуже розумію, не тому що подалі, а тому що Америка -новий досвід, нові горизонти. Якщо б у мене в дитинстві були такі можливості, я би вчинила так само.

-Сара – першокласниця. З якими успіхами закінчила перше півріччя першого класу?

-Ти ж знаєш, що у першому класі зараз не ставлять оцінки. Але ми маємо смайлики. Сара показує гарні результати, хоча не хотіла йти до школи, вчителі хвалять. Сара ходить на музику, і там вчителька також хвалить. Сьогодні переди тим, як прийти сюди, Сара мені зіграла "Два гуся" і "Собачий вальс".

Джерело
Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Священники, які мали сумніви, говорили, що якби вони ще у 2014-му вийшли з УПЦ МП, то можливо б війни не було, - військовий капелан

неділя, 5 травень 2024, 13:28

Капелан військового інституту національного університету ім. Тараса Шевченка Сергій Дмитрієв розповів, що російська церква давно вже використовується путінським режимом для досягнення своїх політичних цілей, передають Патріоти України. "Для мене було п...

Кремль намагається зробити натяк: Навіщо РФ оголосила в розшук Зеленського, Порошенка і Павлюка - політолог

неділя, 5 травень 2024, 12:44

Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV пояснив, навіщо Росія оголосила в розшук президента України Володимира Зеленського, п’ятого президента Петра Порошенка, а також командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Павлюка, передають ...