Пройшла любов, зів'яли помідори...

Надії щодо нової американської адміністрації і президента США у Росії тануть.... Трампа більше немає


У Росії переживають танення надій щодо нової американської адміністрації і президента США

Російські державні телеканали більше не будуть "оспівувати хвалебних од" новому президенту США Дональду Трампу про дружбу з Росією. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані з ситуацією джерела, передає Republic, інформують Патіроти України.
Відзначається, що розпорядження Кремля стосується державних телеканалів, а в Адміністрації президента РФ це пояснюють відсутністю глядацького інтересу до роботи Трампа на посаді президента США.
Bloomberg також відзначає, що рішення "стримати публічні очікування" з приводу поліпшення відносин США і Росії з'явилося після звільнення радника американського президента Майкла Флінна. Він пішов у відставку на тлі скандалу через його контакти з російським послом в США.
Одним з головних "ударів" Трампа по Росії стала його заява про захоплення російськими військами Криму. Російські чиновники вже не так завзято кидаються коментувати новини з Вашингтона, як це було раніше на тлі очікувань від нової адміністрації Білого дому.
У свою чергу російський журналіст Костянтин Еггерт підтвердив Deutsche Welle "кремлівську антитрампівську цензуру".
За його даними, холдинг ВГТРК, куди входить в тому числі телеканал "Росія", отримав вказівку, суть якої зводиться до короткої фрази: "Трампа більше немає".
"Найближчим часом головний російський державний телеканал зведе освітлення подій, що відбуваються в Сполучених Штатах Америки до мінімуму. Прокремлівські учасники політичних ток-шоу почнуть говорити, що завжди були впевнені - ніяких особливих змін з приходом Дональда Трампа в Білий дім не відбудеться (хоча ще тиждень тому вони говорили зворотне) ", - стверджує Еггерт.
Раніше британське видання Financial Times писало, що відставка радника з національної безпеки Майкла Флінна робить будь-яке перезавантаження або "велику угоду" президента США Дональда Трампа з російським лідером Володимиром Путіним менш імовірними. Як зазначається, після відставки Флінна для Трампа зміна підходу до Росії або будь-які поступки щодо санкцій будуть ще більш ризикованим кроком.

Нагадаємо, днями в Білому домі заявляли, що Дональд Трамп чекає, що РФ займеться деескалацією в Україні і поверне Крим.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...