Промова представників російської Феміди у суді ООН буде схожа на "новини" Russia Today, - Климпуш-Цинзадзе

Суспільство не має сумнівів, що Росія в міжнародному суді ООН буде апелювати сфабрикованими "доказами" про свою невинуватість.

Міжнародний суд в Гаазі. Фото uainfo.org

Росія на слуханнях за позовом України в Міжнародному суді ООН в Гаазі може використати ті ж сфабриковані "причини", якими російське МЗС маніпулює на міжнародних форумах. Про це написала віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе на власній сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

"Представники тієї самої російської Феміди, що знайшли "підстави" для заборони діяльності Меджлісу, що утримують з надуманих та сфабрикованих "причин" наших в'язнів у Росії та в незаконно анексованому Криму; а також представники того ж міністерства іностранних дєл, які фахово безсоромно маніпулюють фактами на міжнародних форумах, будуть представляти свої аргументи... Чомусь видається, що це буде подібне на порцію "новин" зі "спутніка" та "рашатудей", – написала Климпуш-Цинзадзе.

"А світові щиро зичу критичного мислення та вміння за викривленою реальністю побачити правду, а також усвідомити глибину цинізму агресора", – додала вона.

У вівторок в Гаазі другій день слухань, протягом якого російські сторона представлятиме свої аргументи.

Напередодні, в понеділок, відбувся перший день публічних слухань, під час якого Україна висловлювала свої аргументи.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...