Пропагандисти Москви здохли – це очевидно - Ольга Герасим’юк

Російські пропагандисти, які заробляють на життя журналістською професією, своєю невихованістю та некомпетентністю на міжнародних зустрічах лише підтверджують тезу, що сприймати їх серйозно більше не варто.

Ольга Герасим'юк. Фото:www.youtube.com

Журналісти із РФ, які живуть і дихають пропагандою Кремля, вичерпали свої можливості, адже до них більше ніхто не прислухається через їх некомпетентну поведінку. Такий висновок зробила заступник голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк, відвідавши зібрання ОБСЄ у Відні, де були присутні представники ЗМІ РФ. Про це вона написала у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Московські пропагандисти здохли - це так очевидно було вчора в Відні на експертному зібранні ОБСЄ "Пропаганда війни й ненависті й свобода масовоі інформаціі"." - пише Герасим'юк.

Це вже не породисті геббельсовидні пси - це кумедні опудала, що зараз працюють уже самі на себе. Вони навіть не знали, які були жалюгідні й комічні - дами в стразах з мікрофонами каналу "Россия", істеричний англомовний паяц у георгіівській стрічці, що представлявся як Раша Тудей і робив селфі з дамами в стразах, -таких є у світі:) замучені комплексами й оплачені русскім Вовочкой, вони принаймні в своєму дзеркалі здаються собі в своій ванній кимось дофіга важливим:)

Ну й майор чи сержант, чи паручік - кореспондент Звєзди, що викрикував заготовлені тексти, намагався всіх переверещать, вистрибував на задньому ряду з істериками- аж Дуня Міятович, вперше, здається, за всю кар'єру, зупинила роботу й сказала, що викличе охорону...

Воссідав ще цілий ряд уже чистих експонатів з мезозоя російськоі пропаганди - автор кніг про Путіна, член Спілки письменників СССР, що пам'ятає сталінські часи, а зараз представляє якусь громадську палату разом із кругленькою дамою з цієі ж палати, якій високий амбал в зачісці Іванушки дихав за спиною й подавав папірці - і вона гнівно декламувала всяке з них, а потім напружувалася, вертіла очицями й шипіла одразу комусь в Москву в телефон, дєлала доклад.

А ще сидів ряд якихось огрядних представників Спілки журналістів Росіі, що в паузах сплескував ай да бєлымі рученьками й заводив пріпєв щось про дружбу й поніманіє... І ще один старший дядечко, що представився казахом:))), але казахів із такою зовнішністю природа ще не намутірувала...Він дрібуляв навколо столу й, услужливо зігнувшись, тримав диктофон перед кожним із цього паноптикума, а потім і сам взяв слово й раптом обгидив увесь свій Казахстан за його несвободу слова:))

Майор із Звєзди кричав у космос тексти про миєдінийнарод і милюбімнашихбратьєв, а весь перелічений вище хоровод підспівував "пріпєв" - і все це було не що інше, як зйомка сюжетів для отчота пославшим іх на цей форум.

Акуратно прибравши всю решту людей і подій, вони склепають ( і вже склепали) сюжети з цих частушок - that's it.

Європейці намагаються завести розмову про стандарти, про спільне визначення пропаганди й тероризму - і це правильна робота, без якоі ще сто років ми не матимемо таких визначень... Робота довга, теоретична, що потребує мозковоі атаки не одноі сотні філософів і практиків... Досі це ще не вдалося зробити- і справа нині робиться ще важчою...

Але росіяни - абсолютно безнадійні для цього. Вони скоморошествують, кривляються, смішать всіх і псують повітря- і, здається, це вже чисте самообслуговування. Бо розіграний ними спектакль - рівня тамбовського клубу художньоі самодіяльності, якщо там такий є.

Гірше всього те , що вони це робили в щирій праведній вірі в свою правоту й богообраність, вони - обізяна з гранатою. Всі спроби з ними інтелігентно поговорити - абсолютно марні...Це - гумконвой і замаскований під бродячий цирк загін зомбі, що може покусать і розчленувать...Їх не можна пускати на поріг!

І - звідки лише можливо, виключать їхнє хворе типу телебачення, їхні отруйні типу фільми й пєсні ! Висновок, в якому не сумніваюся.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....