Проросійська "вата" біснується: На Харківщині обстріляли авто "азовця" й радника губернатора

У Харківській області невідомий обстріляв автомобіль керівника місцевої організації "Азова" і радника губернатора Олега Ширяєва.

Це сталося ввечері 1 грудня, повідомляв у Twitter IT Sector Харьков:

"Сегодня вечером по дороге в Днепр неизвестные обстреляли авто с главой цк азов Олегом Ширяевым. Никто не пострадал."

Поліція повідомляє про обстріл автомобіля, не називаючи імені водія. У результаті події потерпілих немає.

Повідомлення про обстріл на автодорозі "Харків – Красноград – Перещепине" надійшло в чергову частину Нововодолазького відділення поліції о 17:35 четверга, 1 грудня.

30-річний громадянин розповів поліцейським, що він на автомобілі "Міцубісі L-200" їхав поблизу села Павлівка, коли його підрізав "ВАЗ 2106-2103" темного кольору. Після того водій почув постріли з автоматичної зброї.

Коли заявник зупинився, побачив сліди від куль на своїй іномарці.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює обставини події й шукає причетних до неї.

У квітні поточного року екс-комбат "Східного корпусу", голова Харківського відділення цивільного корпуса "Азов" Олег Ширяєв ("Сірко") став радником голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна.



Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...