"Проросійський" президент: Конгрес США проводить розслідування можливих зв'язків штабу Трампа з російською владою

Комітет з розвідки палати представників США розслідуватиме інформацію, яка з'явилась у ЗМІ про зв'язки консультантів Трампа з російською владою.

Зв'язки Трампа з Росією. Фото stockinfocus.ruКомітет з розвідки палати представників США вирішив розслідувати звинувачення в змові між виборчим штабом Дональда Трампа і російською владою.

Як передає BBC, про це оголосив конгресмен від Демократичної партії Адам Шифф в ефірі телеканалу MSNBC, інформують Патріоти України.

"Ми досягли письмової угоди [...], що будемо розслідувати звинувачення в змові Росії зі штабом Трампа", - заявив Шифф.

"Развідкомітет багато років розслідував дії російської влади і попереджав про ворожі дії путінського режиму на міжнародній арені, його агресії в кіберпросторі і впливових міжнародних пропагандистських кампаніях", - наводяться на сайті комітету слова його голови, республіканця Девіна Нуньєса.

Нуньєс, який входив в перехідний штаб Трампа, заявив, що комітет буде вести розслідування у всіх перерахованих областях, в тому числі розгляне і питання про можливе втручання Росії в американські вибори 2016 року.

Трамп заперечує, що його соратники мають зв'язки з Москвою.

Як відомо, в ЗМІ з'явилася інформація, що під час виборчої кампанії консультанти високого рівня, близькі до нинішнього президента США Дональда Трампа, були на постійному зв'язку з російськими - нинішніми і колишніми представниками спецслужби, які відомі американській розвідці.

Радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн після того, як стало відомо, що він контактував з російським послом, але ввів в оману посадових осіб адміністрації щодо змісту їх бесіди, був змушений подати у відставку.

1 березня американське видання The Washiington Post повідомило, що призначений Трампом генеральний прокурор США Джефф Сешнс в минулому році мав дві зустрічі з послом Росії в Вашингтоні Сергієм Кисляком, які приховав на слуханнях про його затвердження на посаду.

Нагадаємо, ФБР відхилило недавнє прохання Білого дому публічно спростувати повідомлення ЗМІ про зв'язок між радниками Дональда Трампа з росіянами.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...