"Пророссийская поддержка в соцсетях это фейк": Блогер на прикладі ""ватних" родичів Лещенка пояснив, як жителі окупованих територій прозріють від пропаганди

Люди з легкістю відмовляються від підтримки Путіна, коли бачать перспективи поліпшення їх матеріального становища, вважає блогер.

Анастасія Топольська з сестрою. Фото:соцмережі

Так звана проросійська підтримка в соцмережах жителів окупованих територій є фейковою. Про це на своїй сторінці в Facebook написав блогер Greg Davis, передають Патріоти України.

Блогер раніше повідомив про проросійські погляди сестри цивільної дружини нардепа Сергія Лещенка.

"Публикации будущей семьи Лещенко показывают самое главное. Я бы хотел, чтобы вы именно на это обратили внимание, а не искали кругом злой умысел. Главное, что они показывают, то, что так называемая пророссийская поддержка в соцсетях это фейк, она не принципиальная" , - написав він.

За його словами, ситуація показала, що люди з легкістю відмовляються від підтримки Путіна, коли бачать перспективи поліпшення їх матеріального становища.

"Ведь Сергей, для семьи Насти идеологический враг, из-за которого по их мнению, начались все события в Украине. Но как видите, когда семья узнала Сергея лично, то приняли как родного желая счастья своей родственнице Насте", - підкреслив він.

Greg Davis зазначив, що подібне станеться і з іншими жителями непідконтрольних територій, коли вони побачать можливість для нормального життя.

"Так вот я это все к тому, что все, кто сейчас находится под оккупацией и говорит, пишет ненависть и угрозы Украине, как только получат надежду на нормальную жизнь резко сбросят оковы российской пропаганды", - підсумував блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...