​Протоієрей Російської православної церкви закликав вбивати ворогів РФ (відео)

Випуск програми "Дождь" був присвячений війні Росії в Сирії і Україні

Протоієрей Російської православної церкви, член Громадської палати РФ Всеволод Чаплін в черговий раз заявив про те, що "ворогів вітчизни потрібно вбивати", розповідають Патріоти України.

"Этими людьми нужно гнушаться. Их нужно убивать. Врагов отечества нужно сокрушать, даже если это очень не нравится пацифистам. Другого Бога у меня для пацифистов нет", - заявил протоиерей в эфире российского телеканала "Дождь", где состоялась премьера нового шоу "Трудно быть с Богом".

По его словам, в современном мире решает правитель, кто является врагом Божьим.

"Не в современном, за последние две тысячи лет. Это решает царь или правительство. Это более-менее понятно", - заявил священнослужитель.

Стоит отметить, что выпуск программы был посвящен войне России в Сирии и Украине.

Смотреть с 47-й минуты


Как сообщал "Обозреватель", ранее Чаплин заявлял, что нет ничего плохого в уничтожении некоторой части внутренних врагов. Он уверял, что убийства санкционирует Бог.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...