Провізор відбила напад озброєного грабіжника

Злочинець в балаклаві і з пістолетом намагався пограбувати аптеку, однак працівниця зуміла дати відсіч грабіжнику.

Следственно-оперативная группа на месте происшествия установила, что на момент совершения преступления в помещении аптеки находилась только 27-летняя провизор.

По словам женщины, нападавший был худощавого телосложения и одет в кофту темно-синего цвета и камуфлированные штаны.

Держа в руках предмет, похожий на пистолет, потребовал деньги. Работница аптеки не растерялась и ответила, что денег нет, – сообщили в полиции области.

Взяв в руки мобильный телефон, сказала, что звонит в полицию. Злоумышленник после этого скрылся и исчез в неизвестном направлении.

По предварительной правовой квалификации части 3 статьи 187 Уголовного кодекса Украины начато досудебное расследование. Полицейские проводят розыскные мероприятия по установлению лица, причастного к совершенному преступлению.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...