Прозора дитина пробігла через кімнату: У мережу виклали вражаюче відео із привидом

Більшість коментаторів вважають, що в об'єктив камери потрапило щось дійсно незвичайне, що не піддається раціональному поясненню.

Привид дитини. Скрін відео

У популярній англомовній соцмережі «Reddit» один з користувачів поділився з іншими відвідувачами ресурсу незвичайним матеріалом, повідомляють Патріоти України.

Чоловік зазначив, що він і його дружина встановили нещодавно в своїй спальні відеокамеру, щоб стежити за собаками. Автор публікації виклав на сайт 10-секундний ролик, який демонструє лякає надприродне явище. На самому початку запису між вікном з запнутими шторами і ліжком стрімко проноситься загадковий об'єкт, підозріло схожий на маленьку дитину.

Господарі будинку відразу подумали про те, що у них завелося даний привид. Відео виявилося вельми популярне і зібрало безліч відгуків. Більшість коментаторів погодилося, що в об'єктив камери потрапило щось незвичайне, що не піддається раціональному поясненню.

У коментарях люди пишуть:

«Це дитина, що пробігає повз камери. Живий він чи мертвий, я не маю ні найменшого уявлення».

«Схоже, воно не відкидає тіні, на відміну, наприклад, від столика справа. Дуже дивно. Мені навіть трохи не по собі».

«Воно буквально ковзає по підлозі або повітрю, а не біжить або швидко йде. По-моєму, це чертовски моторошно».

«Це не комаха, пролетіла біля об'єктива. Фігура явно затуляється ліжком».

«А навіщо викликати священика і вже тим більше міняти житло з цієї нагоди. Якщо встановити відеокамеру в будь-якому будинку, то з часом неодмінно зловиш щось подібне. Приведення всюди, і поки вони не переходять в розряд агресивного полтергейсту, в них немає нічого небезпечного ... ».


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...