Місія - вбити посла РФ: "Прийшов, щоб померти"- Мевлют Мерт Алтинташ двічі відмовився здатись

Турецький поліцейський Мевлют Мерт Алтинташ, який убив посла Росії в Анкарі Андрія Карлова, відмовився здатися поліції, заявивши, що хоче померти.

Про це повідомляє "Интерфакс" з посиланням на турецькі ЗМІ. За даними турецьких ЗМІ, першими на постріли в будівлю Центру сучасного мистецтва, приїхали співробітники дорожньої поліції. Вони запропонували Алтинташу здатися, але той відмовився, крикнувши, що "він знаходиться там, щоб померти".

Алтинташ також відмовився здатися підрозділу спецназу, який прибув пізніше. Отримавши поранення в ногу, вбивця впав, але продовжував стріляти, перезарядивши пістолет. Коли він засунув руку в кишеню, поліцейські подумали, що він терорист-смертник, який збирається підірвати бомбу.

"А тим часом в залі було багато цивільних, і російський посол міг ще бути живий", - заявили ЗМІ співробітники правоохоронних органів.Тоді поліцейські ще не знали, що вбивця - їх колега. За даними поліції, Алтинташ отримав сім поранень, а смертельною виявилася куля, що потрапила йому в шию.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...