Примхи погоди стають для України та світу все більш загрозливими

​Метеорологи б'ють на сполох: підвищення середньої температури повітря на планеті викликає природні катаклізми і невідворотні зміни в екосистемах.

За останні тижні зливи накрили Україну, Польщу, Грузію, Росію і Німеччину. Тайфун зафіксували в Японії. Причиною "примх" природи, зазначають Патріоти України, є зміни клімату, переконані фахівці.

Катаклізми безпосередньо залежать від двох умов: чим вище температура повітря і вологість - тим більше нестійка атмосфера, а разом з тим зростає ризик ураганів, злив і т.і.

В Україні за останні 20 років середня температура повітря зросла на 0,8 градуса. Якщо температура зросла на 0,1 - це означає, що тривалість теплого періоду збільшилася на 1 день. Тривалість теплого періоду зараз збільшилася на 8 днів.

За прогнозами, до кінця століття середня температура повітря в Україні може зрости більш ніж на 3 градуси, що призведе до незворотних змін в екосистемах.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Друзі порадили, тому що...: Полонений сирота із Приморського краю РФ шокував зізнанням, для чого пішов на війну (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:06

Круглий сирота із Приморського краю Росії, Кохтов Костянтин Дмитрович, працював собі на пилорамі, доки приятелі не порадили піти подивитися на війну, для гострих відчуттів. Про це написав журналіст Юрій Бутусов та оприлюднив відео зізнання окупанта, пе...

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...