Приніс "сувенір" сину: Чоловік підірвався на боєприпасі

Житель Донеччини вирішив розібрати невідомий предмет та отримав поранення.

Ілюстрація. Фото: PodrobnostiЖитель Донецької області постраждав від вибуху боєприпасу в руках, повідомляють Патріоти України. Інформацію про це оприлюднила прес-служба ГУ НП в Донецькій області.

Відомо, що в поліцію надійшло повідомлення від працівників місцевої лікарні про те, що до них доставлений 34-річний чоловік, який постраждав від вибуху невідомого предмета у нього в руках. У потерпілого діагностували вибухове поранення лівої кисті.

Співробітникам поліції вдалося встановити, що чоловік перебував на дачі, коли неподалік у полі він знайшов невідомий предмет, схожий на боєприпас і забрав його з собою, щоб зробити з нього сувенір для сина.

Коли чоловік спробував його розібрати, предмет вибухнув в руках. За даним фактом порушено два кримінальні провадження: по ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" і ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 "Замах на вбивство" Кримінального кодексу України.

Джерело: Подробности
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...