Принц Гаррі і Меган Маркл отримали милу листівку від українських дипломатів (фото)

Українське Посольство привітало молодят з одруженням та побажало багато років щастя та кохання.

Принц Гаррі та Меган Маркл. Фото: Соцмережі

Посольство України у Великій Британії долучилося до привітань з одруженням принца Гаррі з Меган Маркл, повідомляють Патріоти України. Диппредставництво розмістило у Twitter вітальну листівку.

На листівці розміщена фотографія молодят, оточена квітковим віночком із короною. "Бажаємо королівському подружжю всього найкращого і багато років щастя та кохання", – йдеться у привітанні.

Нагадаємо, довгоочікувана весільна церемонія принца Гаррі та Меган Маркл відбулася 19 травня. До списку запрошених на весілля увійшло 1200 видатних представників громадськості зі Сполученого Королівства; 200 осіб – з благодійних організацій і фондів; 100 осіб – учні з місцевих шкіл; 610 осіб - співробітники Віндзорського замку та 530 співробітники палацу.
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вироблені в Україні системи супутникового зв’язку масово імпортуються до РФ - журналістське розслідування

середа, 8 травень 2024, 23:43

Вироблені в Україні системи супутникового інтернет-звʼязку Gilat SkyEdge масово імпортуються в Росію, де їх можуть використовувати на війні. Про це йдеться в опублікованому у середу, 8 травня, розслідуванні команди незалежних журналістів Слідство.Інфо,...

"Працівник ТЦК на Одещині побив ногами цивільного": у Мережі спростували новий фейк росіян

середа, 8 травень 2024, 23:32

У програмі пропагандистського російського "Первого канала" з'явився сюжет, що на Одещині нібито працівник ТЦК повалив цивільного на землю і побив його ногами. Першим відеофрагмент бійки опублікував Telegram-канал "Одеса INFO", з якого і "вкрали" відео ...