Привіт Борисполю: Італійський лоу-кост літатиме до Львова

​Італійська лоу-кост авіакомпанія Ernest Airlines з вересня 2017 року відкриє рейси до Мілану з Міжнародного аеропорту Львів. З грудня запустять рейси до Венеції і Неаполю, а з літа 2018 - до Сардинії, Верони і Парми.

Про це повідомила директор аеропорту Львів Тетяна Романовська, передають Патріоти України з посиланням на Львівський портал. За її словами, вже на цьому тижні італійська авіакомпанія Ernest Airlines, оголосить про нові рейси зі Львова.

"Оскільки лоукости не змогли на Італію та Іспанію відкрити рейси, то ми знайшли нову італійську компанію, яка вже днями оголосить, що 22 вересня Львів матиме новий рейс на Мілан по п’ятницях і неділях", - повідомила Романовська.

При цьому, вона додала, що згодом компанія планує запустити рейс і по вівторках. Крім того, з грудня італійська компанія планує запустити рейси до Венеції і Неаполю, а з літа 2018 - до Сардинії, Верони та Парми. Романовська також уточнила, що поки немає інформації про ціни.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...