Привітання Порошенка більше схоже на виступ підстаркуватих зірок (відео)

Текст привітання Президента з Новим 2017 роком - це справжній зразок самопіару, а от над зображенням Гаранта піарщики перестаралися, приховуючи зморшки і поганий зовнішній вигляд Порошенка.

Петро Порошенко привітав українців з Новим 2017-м роком. Фото: Українські Новини.

Знаю про намір багатьох телепривітання Президента не дивитися. Але я ж - професіонал, мені треба. А тертого професіонала здивувати непросто.Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці Alexandr Kochetkov, передають Патріоти України і цитують далі:

"Например, помню, как первое поздравление Л.Кучмы писалось лишь на одну камеру, а вместо отсутствующего телесуфлера были листы ватмана с написанным от руки текстом.

Но пиарщикам Петра Алексеевича таки удалось меня озадачить.

Нет, не текстом - текст традиционно замечательный, хоть в Вики вставляй как образец самопиаара. А изображением.

Обратили внимание, что лицо Президента было какое-то слегка размытое, а вот галстук под ним - четкий?

Этот видеоэффект называется блюр. Он применяется, в основном, в видеоклипах пожилых поп-звезд, вроде Аллы Борисовны, чтобы слегка замаскировать морщины, темные круги под глазами и прочие проявления возраста и богемного образа жизни.

А зачем такое приукрашивание Президенту Украины? Или без ретуши совсем плохо? Так ПАП же в телехронике и на новостных фото каждый день мелькает, все ж видно!

Короче, хотели как лучше, а получилось - полный блюр.

Кстати, наглядный пример, как властное лицемерие и вранье проникает во все сферы общественной жизни. И как раз это и должно навсегда остаться в минувшем году.

Раніше Патріоти України писали про те, що українці на Софіївській площі освистали телепривітання Петра Порошенка з Новим роком.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...