Публічний простір у Київраді: бек-офіс, фронт-офіс, ігрові кімнати та зручні вбиральні

Київрада дозволила облаштувати публічний простір на 1-у поверсі будівлі Київської адміністрації на вулиці Хрещатик, 36.

За відповідне рішення на засіданні 9 лютого проголосував 91 депутат.

За словами секретаря міськради Володимира Прокопіва, наразі перший поверх будівлі не пристосований до потреб громадян – не обладнаний для маломобільних груп, некомфортний для очікування тощо.

Майбутні роботи з перетворення його на публічний простір спиратимуться на дослідження організації "Агенти змін", яка упродовж кількох місяців вивчила, як публічний простір мерії використовується зараз, і яким його хоче бачити громада.

"Перший поверх далекий від комфорту для киян. Ми маємо його зробити максимально зручним для людей. Плануємо розділити поверх на бек-офіс та фронт-офіс, передбачити зручні вбиральні, кімнати очікування та ігрові для дітей, гардероб", - сказав Прокопів.

Крім того, за його словами, на першому поверсі мерії планують створити приміщення з окремими прозорими кабінами, де проходитимуть зустрічі міського голови і посадовців з жителями столиці.

„Також маємо облаштувати окремий хол, де зрозуміло розповідатимуть про заплановані міські проекти: наприклад, роз’яснювати процес створення ОСББ чи розповідати про бюджет участі", - додав Прокопів.

Згідно рішенням, замовника робіт з капремонту першого поверху будівлі має визначити КМДА.

Джерело: Українська правда

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...