"Путін = Гітлер": На в’їзді до Праги заблокували "Нічних вовків" (фото)

Чеські активісти нагадали байкерам, ким їхній кумир є насправді.

"Путінських вовків" заблокували біля Праги. Фото: Facebook

У Чехії на під'їзді до Праги активісти заблокували рух російського байкерського клубу "Нічні вовки", який є наближеним до російського президента Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України.

Про це розповів один з учасників акції протесту Антон Литвин на своїй сторінці в Facebook.

"Зупинили вовків на під'їзді до Праги. Чекаємо основну групу. Російські вовки за п'ятдесят км від Праги. Пристрасті розпалюються", - написав він.

Відзначимо, "Нічні вовки" запланували черговий мотопробіг із Росії до Берліна, де збираються відвідати місця поховань радянських солдатів і вшанувати їх пам'ять. Під час мотопробігу байкери хочуть проїхати по територіях Росії, Білорусі, Польщі, Чехії, Словаччини, Словенії, Італії, Англії, Сербії, Македонії, Болгарії, Німеччини та Данії.

У Празі ж "Нічні вовки" планували приїхати на Ольшанське кладовище.

Нагадаємо, Путін неодноразово зустрічався з байкерами. У 2009 році, перебуваючи на посаді голови уряду, він відвідав шоу в Севастополі, приїхавши туди на мотоциклі. У 2011-му Путін прибув на байк-шоу "Нічних вовків" у Новоросійську на чолі колони мотоциклістів. У 2012 році він на чотири години спізнився на зустріч з тодішнім президентом України Віктором Януковичем в Ялті, в першу чергу відправившись на базу "Нічних вовків" у Севастополі.

Останній раз Путін зустрічався з байкерами в серпні 2017 року окупованому Криму.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...