"Путін хотів лише "Газпром", Трамп - підвищити капіталізацію свого бізнесу, але їх зробили президентами. Зеленський теж хотів лише рекламувати своє шоу", - бізнесмен

Феномен такого високого рейтингу Зеленського свідчить, на мою думку, про те, що патерналістські настрої у суспільстві йдуть на спад.

Євген Платон. Фото: соцмережі.

"Бажання і дійсність. Путін не хотів бути президентом Росії – він лише хотів отримати "Газпром", але все ж його зробили президентом. Трамп ніколи не думав, що він виграє вибори – участю у виборах він лише хотів підвищити капіталізацію свого бізнесу, але народ США зробив його президентом", - пише бізнесмен Євген Платон на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Спочатку ідея Зеленського брати участь у виборах полягала в тому, щоб просто рекламувати своє шоу, але, судячи з усього, народ України зробить його президентом. Феномен такого високого рейтингу Зеленського свідчить, на мою думку, про те, що патерналістські настрої у суспільстві йдуть на спад. Українцям не потрібен більше "батько нації" і тим більше "мамка нації", їх цілком влаштовує комік, "який буде дотримуватися хоча б Конституції".

До речі, коміки в усі віки були в авангарді розуміння суті актуальних соціальних процесів, причому настільки глибокого розуміння, щоб викласти цю суть у вигляді сатири й гумору. Аркадій Райкін і Михайло Жванецький яскраві тому приклади.

Результати недавніх соцопитувань – мої п'ять копійок. Головний результат – антирейтинг Порошенка більше ніж 50%. Це означає, що хай хто переможе у другому турі – Тимошенко чи Зеленський – вона/він рватиме Порошенка та його оточення на шматки. Саме такий основний запит суспільства.

Привілей порушувати закони дарує ілюзію могутності одним і принизливе відчуття слабкості іншим. І це мине...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...