Путін «наяривал» Обамі, щоб домовитися по Україні та Грузії: «Еще одна новость из Москвы, в РФ началась неожиданная паника», - Пономарь

Великому диктатору стало сумно та самотньо, від лещат, що стискаються. І він проявив слабкість: подзвонив до Білого дому, щоб розповісти про ризики ворожнечі з Кремлем, і вплинути на роботу Варшавського саміта НАТО.

Патріоти України пропонують ознайомитися з дописом політолога Олега Пономаря.

На календаре предпоследний день рабочей недели, и сегодня новости снова нарастают лавинообразно. Как передает replyua.net, об этом на своей странице в Фейсбуке пишет Олег Пономарь.

По его словам, вслед за Евросоюзом Норвегия также продлевает санкции против России, а в Кабмине Украины продлили до конца следующего года запрет на импорт многих товаров из России. Также пришла еще одна новость из Москвы и подтвердилась вчерашняя версия о том, что в РФ началась неожиданная паника. Путин действительно звонил Обаме. В ультиматумы российского президента верить нельзя – государство, где заканчиваются деньги, где просят ослабить санкции, никогда не сможет выдвинуть ультиматумы.

Из достоверных источников также известно, отмечает Пономарь, что России хотелось провести заседание Совета РФ-НАТО еще до саммита в Варшаве, чтобы повлиять на какие-то решения в отношении Грузии и Украины, а также, как обычно, пошантажировать и немного запугать. В НАТО дали отбой, сказав, что ознакомят Россию с решениями уже после саммита.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...