Путін не чекав: Український посол розповів, хто може зупинити Путіна

У США зрозуміли, що президент РФ Володимир Путін не зупиниться, поки хтось його не зупинить.

Путін не чекав: Український посол розповів, хто може зупинити Путіна. Фото focus.uaПро це в своєму блозі для "Сегодня" написав Надзвичайний і Повноважний Посол України Сергій Корсунський, повідомляють Патріоти України.

За його словами, останнім часом стає все більш очевидним, що американська демократія виявилася міцніше, ніж очікував Путін.

"Слишком много политического капитала было инвестировано как республиканцами, так и демократами в сдерживание России в связи с агрессией в Украине и оккупацией Крыма. И даже намерения искать взаимопонимания с Кремлем по вопросам борьбы с ИГИЛ в Сирии и Ираке, по мнению аналитиков, вряд ли будут успешными, и недавние "случайные" бомбардировки дружественных США курдов российскими самолетами являются тому подтверждением", - заявив він.

І додав: "О серьезности "русской темы" в Вашингтоне особенно ярко свидетельствует тот факт, что и лидер республиканского большинства в Сенате М.МакКоннелл, и спикер Палаты представителей П. Райян высказались против снятия санкций с России. И это не просто слова – в обеих палатах Конгресса внесены законопроекты, которые не только не ослабляют, а даже ужесточают санкционный режим".

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...