Путін похвалив російських путан

Похвала Путіна на адресу російських повій – "вони в нас найкращі у світі" – звучить двозначно.

Через відсутність неймовірно серйозних подій уся світова преса сьогодні почала смакувати заяву Володимира Путіна, який публічно засумнівався в тому, що Дональд Трамп, перебуваючи в Москві, міг користуватися послугами "дівчат із зниженою соціальною відповідальністю". Це як би і не новина.

Було б дивно, якби Путін сказав: "Ну а чому б і ні? Подумаєш, теж мені big deal". Тут куди цікавіша мотивувальна частина висловлювання російського лідера.

"Це людина, по-перше, вже доросла, а по-друге, багато років займався організацією конкурсів краси та спілкувався з найкрасивішими жінками світу. Мені важко таке уявити, що він побіг в готель зустрічатися з нашими дівчатами зі зниженою соціальною відповідальністю. Хоча й вони у нас, безумовно, найкращі у світі", - запевнив Путін.

Він виключив гріхопадіння Трампа не через непохитні моральні принципи і сімейність колеги, а через те, що той, будучи організатором конкурсів краси, "спілкувався з найкрасивішими жінками світу". Тобто, за путінською логікою, повії просто не потрібні, коли в тебе цілий конкурс краси під боком. Навіщо витрачати зайвий раз?

Ну а похвала Путіна на адресу російських повій – "вони в нас найкращі у світі" – звучить зовсім вже двозначно. Так і хочеться запитати: "А ти звідки знаєш? І з ким порівнюєш?". Дивні справи, чесне слово.

За матеріалами nv.ua

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...

"Бо сама Юля - нуль і на що не впливає": Український журналіст порадив вдові Навального звернутися до... СБУ

понеділок, 29 квітень 2024, 21:43

Замість того, щоб чекати і терпіти, Юлія Навальна має обрати інший шлях боротьби – заявити, що Росію захопили злочинці та закликати всіх до боротьби із ними. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. «Для...