Путін зі своїми 86% – гниди, нелюди і кінчені істоти": Вертинський дав оцінку РФ

Президент Росії Володимир Путін та більшість його співгромадян – гниди, нелюди і кінчені істоти, як вважає народний артист України Олексій Вертинський.

"Я знаю, що ця російська потвора, Путін, із цими 86% співгромадян – гниди, це нелюди і кінчені істоти" - народний артист України Олексій Вертинський."

За його словами, щоб в Україні покращилася ситуація з державною мовою, "потрібно перетерпіти кілька поколінь".

"Я знаю, що ця російська потвора, Путін, із цими 86% співгромадян – гниди, це нелюди і кінчені істоти. Але, розумієш, в мене батько говорив російською, хоча там крові було намішано: там і латвійське було, і білоруське щось. Мама – українка. Спільна мова в роду у нас російська була. Батько читав українські книжки, дуже багато читав, але так і не зміг навчитися української. Він так кострубато говорив, що я казав: "Тату, будь ласка, краще помовч!". Я думаю, ще кілька поколінь просто треба перетерпіти", – зазначив Вертинський.

На думку актора, в деяких містах Україні досі говорять як Верка Сердючка.

"Я народився в Сумах. У мене взагалі такі краї, що там усі говорять як Вєрка Сердючка, яку всі лають, бо вона "паплюжить Україну". А вона говорить так, як говорить наша Слобожанщина, Сумщина, Харківщина і Полтавщина. Там ще й крутіше можна знайти", – розповів Вертинський.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...