Путіна виправдав, зазначивши, що в Харкові сепаратизм неможливий

Кернес впевнений, що Путін не винний у війні на Донбасі

Причетність російського президента до створення сепаратистських угрупувань та військового протистояння на Донбасі спростував мер Харкова. На думку Геннадія Кернеса, жодних аргументів щодо впливу Володимира Путіна не існує. Про це розповів він розповів в інтерв'ю "Гордон", інформують Патріоти України.

За його словами, звинувачувати кремлівського лідера у "спотворенні громадської думки" – марна справа, адже офіційних доказів його злочинних намірів немає.

Мер додав, що вважає неможливим виникнення сепаратистського руху та утворення так званої ХНР на території Харкова, тому що мешканці вже давно виступають проти цього.

Кернес підсумував, що Путін не винний у війні на Донбасі та окупації українських територій, тому що така інформація, на його думку, просто нав'язана з боку медіа.

"Я не довіряю інформації у ЗМІ, адже немає можливості її перевірити", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що політолог спрогнозував нову хвилю агресії з боку Володимира Путіна та його оточення у зв'язку із падінням рейтингів російського президента.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Операція росіян на Харківському напрямку почала "витормажуватись" - темпи падають, втрати, зростають - Костянтин Машовець

вівторок, 14 травень 2024, 9:32

Очевидно, операція росіян на Харьківському операційному напрямку почала "витормажуватись" - темпи падають, втрати, навпаки, зростають (просування противника за 13.05., на відміну від попередніх діб, явно відчутно менше). . Ну, воно й не дивно - якщо З...

Платимо кров'ю і землею завдяки мародерам: Харківська ОВА перерахувала підставним фірмам сотні мільйонів гривень за будівництво фортифікацій, де зараз наступає русня - Богуславець (документ)

вівторок, 14 травень 2024, 9:23

Департамент Житлово-комунального господарства (ЖКГ) та паливно-енергетичного комплексу Харківської ОВА укладав прямі договори на постачання деревини для укріплень із фірмами з ознаками фіктивності. Загалом п’ятьом ТОВкам заплатили 270 мільйонів гривень...