"Путінські гібриди" "ЛДНР" воюють забороненою міжнародними договорами російською зброєю (фото)

Солдати ЗСУ викопують протипіхотні міни ПМН-2, яких немає в Україні.

Бойовики використовують заборонену зброю. Фото: СоцмережіБойовики незаконних збройних формувань на Донбасі використовують заборонену міжнародними договорами зброю з Росії, повідомляють Патріоти України.

Про це свідчать фото, опубліковані на Facebook сторінці блогера Сержа Марко. За його інформацією, українські військові виявили на передовій, яких немає в Україні. Також ці міни заборонені Женевським протоколом. Блогер розповідає, що солдати ЗСУ викопують ці міни і встановлюють їх біля позицій бойовиків.

Крім того, в ході бойових дій у сепаратистів також були виявлені російські міни ПОМ-2, які українські військові також використали проти супротивника, залишивши екземпляр для доказу участі РФ в конфлікті.

Блогер додав до посту відео, на якому зображено дію міни ПОМ-2.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Безбожний сатана і вбивця: Румунський священик вразив відвертою промовою на адресу Путіна (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:28

Румунський священник під час святкової літургії на Великдень назвав Володимира Путіна безбожним сатаною. Відеоролик у своєму Telegram оприлюднив журналіст Костянтин Андріюк, передають Патріоти України. За його словами, священослужитель не підбирав слів...

"Нема в цьому нічого хорошого": Радник мера Маріуполя - про будівництво росіянами залізниці через окуповані території

неділя, 5 травень 2024, 23:18

Росіяни від 2023 року будують нову гілку залізниці, яка з'єднає російський Ростов-на-Дону з Кримом через окуповані українські території. Яку загрозу для України несе ця залізниця, розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Па...