Путінські пропагандисти істерять гнівними "рецензіями" на український комікс

25 липня у Києві відбулася презентація нового коміксу "Охоронці країни", присвяченого визволенню Криму.

Як передає "Крим.Реаліі", це перший випуск другого сезону графічної новели.

В історії присутні сім головних персонажів, кожен із них має особливі здібності, розповів на прес-конференції автор тексту Іван Роговий.

"Це Хорив, командир групи від Міноборони, Кий - оперативний керівник, серце і мозок команди, Щек - це юнак, що володіє суперсилою, комп'ютерний геній, дівчина Либідь - супербоєць. Є персонажі з кримськотатарського народу, охоронці артефактів, від них залежить мир на нашій території. Вони володіють сильними суперздатностями, завдяки їм вдавалося протягом багатьох століть зберігати мир і рівновагу", - розповів автор.

Серед героїв є й історичні персонажі та сучасники, наприклад, лідер кримських татар Мустафа Джемілєв, який став прообразом мудреця, що є на сьогоднішній день титаном, який довів історією життя відданість цінностям.

Як зазначається, екземпляри видання можуть поширювати в школах і бібліотеках, а також їх надішлють українським військовим, а після перекладу на англійську мову, МЗС України сприятиме поширенню коміксів за кордоном.

Перші частини коміксу, за словами авторів, були присвячені боротьбі українських воїнів на сході країни. Поки автори не припускають появи електронної версії цього видання.

Водночас на проросійських пропагандистських сайтах уже з'явилися гнівні рецензії та відгуки на комікс.

Так на сайті "Політнавігатор" з'явилася колонка, в якій автор побачив, що автори "Охоронців країни" нібито "перегрались у "Повернення в замок Вольфенштайн", у процесі гри перегрілися і пошкодилися розумом".

"Взагалі, "Охоронці" викликають тяжке дежавю. Відчуття таке, ніби аффтари неталановито "переосмислили" відмінний і стьобний комікс початку 2000-х "Сталін проти Гітлера". Думали, пройшло багато часу і все забулося? Хрін вам!" - йдеться в "рецензії".

Джерело: "Обозреватель"

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...