"Путінський гумконвой був невеликим та ще й у ДТП потрапив. "Тушонка" довго вибухала!", - блогер

Кількість вантажів у "гумконвої" підтверджує те, про що відкрито говорять жителі окупованих територій, - Росія не в змозі їх тягнути і давно «злила».

"Гумконвой" потрапив у ДТП. Фото: скріншот з відео.

"Россия пригнала на Донбасс так называемый гумконвой. 58-ой по счету. Звучит сильно, но если смотреть на ситуацию в динамике, то очевидно, что Кремль жестко затянул гайки в отношении созданных им "ЛНР-ДНР", - пише один з мешканців окупованої території на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України та пропонують вам ознайомитися із його підрахунками та переглянути відео.

Так, первый так называемый гумконвой из 280 грузовиков вторгся в Украину 22 августа 2014-го года, как раз тогда, когда зафиксировано реальное вторжение российской армии в нашу страну. Начинались бои под Иловайском…

До конца 14-го года в Украину въехали 10 конвоев. В следующем, 2015-ом, их было аж 38. При этом количество фур лишь считанные разы было меньше сотни.

И вот сегодняшний конвой, всего 10-ый в этом году. Кроме того, в сетях сообщили о большом ДТП этого самого «гумконвоя», из-за которого «тушенка» долго ещё взрывалась.

Более того, с июня количество машин, отправленных в Донецк и Матвеев-Курган для оформления и последующей отправки грузов в пункты назначения, упало до следующих показателей: 40 машин, 50, 70, 40, 40. Естественно, и тоннаж грузов резко упал. Сегодняшний гумконвой привез 400 тонн. Если, конечно, верить заявленным российским МЧС цифрам. Ранее, в 2014-2015 годах, тоннаж заявлялся в пределах 1000-2400 тонн. То есть имеем падение в 2.5-6 раз! Это в очередной раз подтверждает то, что в открытую говорят жители оккупированных территорий, — Россия не в состоянии их тянуть и давно «слила».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...